implicat pentru munte

TERMENI ȘI CONDIȚII

TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE A SITE-ULUI

Serviciile oferite de www.implicatpentrumunte.ro pot fi utilizate de orice persoană, în cazul în prezenții termeni și condiții de utilizare a site-ului sunt respectate. Avem dreptul de a dezactiva conturile sau a opri acesul atunci cand activitatiile desfasurate sunt suspectate de a utiliza serviciul nostru pentru activități ilegale. Ar trebui să citiți cu atenție acești termeni și condiții („termeni”) înainte de a utiliza acest site web și serviciile sale. Utilizarea www.implicatpentrumunte.ro („Website”) indică faptul că acceptați acești termeni, indiferent dacă alegeți sau nu să vă înregistrați la noi. Dacă nu acceptați acești termeni, nu utilizați site-ul web.

INTRODUCERE

Site-ul www.implicatpentrumunte.ro este proprietatea Asociației IMPLICAT PENTRU MUNTE, identificata prin CIF: 44243877, cu sediul social în Săcele, str. Coastei, nr. 24, județ Brașov, telefon 0742219139, adresă de e-mail: contact@implicatpentrumunte.ro  și oferă informații utile despre activitatea asociației. În plus, site-ul www.implicatpentrumunte.ro oferă utilizatorilor posibilitatea de a susține activitatea asociației prin cumpărarea de produse sau prin donarea unor sume de bani.

DREPTURI ASUPRA PROPRIETĂȚII INTELECTUALE ȘI RESTRICȚII

Conținutul și design-ul www.implicatpentrumunte.ro, inclusiv design-ul și experiența de utilizare a acestuia precum și bazele de date accesibile prin intermediul sau, sunt proprietatea Asociației IMPLICAT PENTRU MUNTE și sunt protejate prin legislația română în vigoare cu privire la drepturile de autor și drepturile conexe.

 

Este interzisă orice utilizare a conținutului www.implicatpentrumunte.ro în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document sau de legislația în vigoare. Cererile de utilizare a conținutului în alte scopuri decât cele permise expres de prezentul document pot fi trimise la adresa de email contact@implicatpentrumunte.ro.

CONFIDENȚIALITATE

Colectăm doar cantitatea de informații personale necesare pentru activitatea desfășurată de asociație. Nu vă vom divulga nici informațiile personale, nici nu le vom vinde nimănui. IP-ul, informațiile personale și datele primite sunt confidențiale și nu vor fi niciodată eliberate, cu excepția solicitărilor autorităților. Includem întotdeauna o metodă de renunțare la mesajele noastre de marketing direct.

Orice activități de susținere a asociației sunt efectuate în deplină siguranță, asociația colaborând cu entități reglementate în domeniu ce permit procesarea corespunzătoare a datelor personale.

SECURITATE

Toate site-urile deținute de IMPLICAT PENTRU MUNTE sunt securizate cu certificate digitale, informațiile solicitate pentru transmiterea de informări periodice fiind minimizată și stocate pe o perioadă limitată în bazele de date aferente site-ului. Toate serviciile oferite de site sunt stocate la furnizori de servicii atent selecționați ce oferă gradul necesar de securitate.

 

De asemenea au fost identificate măsurile necesare de protecție împotriva virușilor, spam-ului, toate conexiunile fiind asigurate prin HTTPS, fiind protejate prin encripție SSL.

GARANȚII

Site-ul www.implicatpentrumunte.ro este furnizat ca atare, eventualele greșeli sau lipsuri identificate pot fi notificate către contact@implicatpentrumunte.ro.

Nu suntem responsabili dacă informațiile puse la dispoziție pe acest site nu sunt exacte, complete sau actuale. Materialul informativ de pe acest site este furnizat numai pentru informații generale și nu ar trebui să fie invocat sau utilizat ca bază unică pentru luarea deciziilor fără consultarea unor surse de informații primare, mai precise, mai complete sau mai prompte. Orice încredere în materialul de pe acest site este pe propriul risc.

Acest site poate conține anumite informații istorice. Informațiile istorice, în mod necesar, nu sunt curente și sunt prevăzute doar pentru referință. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul acestui site în orice moment, dar nu avem obligația de a actualiza orice informații de pe site-ul nostru. Sunteți de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să monitorizați modificările site-ului nostru.

Nu garantăm, nu declarăm sau garantăm că utilizarea serviciilor noastre de încercare va fi neîntreruptă, oportună, sigură sau fără erori.

 Sunteți de acord că, din când în când, putem elimina anumite secțiuni sau servicii menționate pe site pentru perioade nedeterminate de timp, modificările putând apare în orice moment, fără a fi înștiințați.

În nici un caz Asociația IMPLICAT PENTRU MUNTE, nu va fi răspunzătoare pentru orice prejudiciu, pierdere, revendicare sau orice fel de daune directe, indirecte, accidentale, punitive, speciale sau daune de orice natură, inclusiv, fără limitare, profituri pierdute, venituri pierdute, economii pierdute, pierderi de date, costuri de înlocuire sau orice daune similare, indiferent dacă sunt bazate pe contract, prejudiciu (inclusiv neglijență), răspundere strictă sau în alt mod, care decurg din utilizarea de către dumneavoastră a oricărui serviciu sau a oricăror produse achiziționate prin intermediul serviciului sau pentru orice altă pretenție legată în orice mod de utilizarea serviciului sau a oricărui produs, inclusiv, dar fără a se limita la, orice erori sau omisiuni din orice conținut sau orice pierdere sau deteriorare de orice fel care poate fi suportată roșu ca urmare a utilizării serviciului sau a oricărui conținut (sau produs) postat, transmis sau pus la dispoziție în alt mod prin intermediul serviciului, chiar dacă este informat cu privire la posibilitatea acestora. Deoarece unele state sau jurisdicții nu permit excluderea sau limitarea răspunderii pentru daunele indirecte sau accidentale, în astfel de state sau jurisdicții, răspunderea noastră se limitează la limita maximă permisă de lege.

Serviciile comerciale sunt guvernate de legea Română.

LEGĂTURI EXTERNE/TERȚI

Anumite servicii disponibile prin intermediul serviciului nostru pot include materiale de la terți sau vă vor directiona direct pe site-urile acestora.

Linkurile de la terți de pe acest site vă pot direcționa către site-uri terțe care nu sunt afiliate la noi. Nu suntem responsabili pentru examinarea sau evaluarea conținutului sau acuratețea și nu garantăm și nu vom avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru niciun fel de materiale sau site-uri web terțe sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților.

Nu suntem răspunzători pentru nici un prejudiciu sau daune legate de achiziționarea sau utilizarea de bunuri, servicii, resurse, conținut, sau orice alte tranzacții efectuate în legătură cu orice site-uri terțe părți. Vă rugăm să examinați cu atenție politicile și practicile terților și asigurați-vă că le înțelegeți înainte de a vă angaja în orice tranzacție. Reclamațiile, pretențiile, preocupările sau întrebările referitoare la serviciile sau produsele terților ar trebui să fie direcționate către terțe părți.

CONDITII GENERALE DE VANZARE

Prezentul document stabileste conditiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website.

Politica de retur, Politica de confidentialitate, Politica privind modulele cookie, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin utilizarea Website-ului, prin logarea in cadrul acestuia si prin accesarea serviciilor oferite de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE acceptati Termenii si Conditiile detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, Politica privind modulele cookie, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document. Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest Website.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest Website si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia. IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila.

IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Website-ului, in orice moment, fara o notificare prealabila. IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a modifica sau actualiza orice serviciu sau drept de utilizare al oricarui serviciu, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Website. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate mai sus.

DEFINITII

Termenii si Conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse si/sau servicii comercializate de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, prin intermediul Website-ului. În cuprinsul Termenilor si Conditiilor, termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie:

 • Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza, in orice mod, Website-ul.
 • Cumparatorul consumator – orice persoana fizica care, prin inregistrarea unei comenzi online pe acest site web, actioneaza in alte scopuri decat cele specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, avand, potrivit legii, calitatea de consumator.
 • Cumparatorul profesionist – orice persoana fizica sau juridica, precum si orice alta entitate care, prin inregistrarea unei comenzi online pe acest site web, actioneaza in scopurile specifice activitatii sale comerciale sau profesionale, neavand potrivit legii, calitatea de consumator.
 • Vanzatorul – IMPLICAT PENTRU MUNTE.
 • Comanda – solicitarea transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achizitionarii de Produse si/sau Servicii comercializate online, in conditiile prevazute de Termeni si Conditii, de catre IMPLICAT PENTRU MUNTEl.
 • Produs – orice bun comercializat de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE pe acest Website, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii.
 • Serviciu – orice serviciu comercializat de IMPLICAT PENTRU MUNTE pe acest Website, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata, care urmeaza sa fie prestat de catre Vanzator, in conditiile prevazute in Termeni si Conditii.
 • Contract – contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si Conditiile expres acceptate de acesta, si IMPLICAT PENTRU MUNTE, la momentul confirmarii de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, pe un suport durabil, a Comenzii transmise de catre Cumparator. Sectiune – o sectiune de pe Website
 • Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor si/sau promotiilor desfasurate de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea IMPLICAT PENTRU MUNTE cu referire la informatiile continute de acesta.
 • Tranzactie – incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs / serviciu de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE catre Cumparator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de plăți online agreat de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, indiferent de modalitatea de livrare;
  • Continut are urmatoarea definitie:
   • toate informatiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
   • continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
   • orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE Utilizatorului si/sau Cumparatorului, conform datelor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
   • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de IMPLICAT PENTRU MUNTE intr-o anumita perioada;
   • informatii legate de produsele, serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care IMPLICAT PENTRU MUNTE are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
   • date referitoare la IMPLICAT PENTRU MUNTE, sau alte date privilegiate ale acesteia.

Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul Website-ului un numar finit de produse avand un stoc limitat si predefinit, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE.

DOCUMENTE CONTRACTUALE
 • Prin inregistrarea unei Comenzi pe Website, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
 • Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail), prin sms sau telefonic.
 • Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor si/sau Serviciilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Produselor si/sau Servicii din Comanda Vanzatorul va anunta Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Daca clientul nu este de acord cu noua Comanda acesta o poate modifica/anula, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator in maxim 14 de zile de la confirmarea modificarii/anularii comenzii. Pentru plata cu cardul, daca valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii initiale, Cumparatorul va trebui sa initieze o noua comanda.
 • Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
 • Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Website vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia putand fi si alte documente cum ar fi certificatul de garantie si/sau certificatul de conformitate emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Produsele achizitionate.
 • Facturile care confirma achizitia produselor de catre dvs. vor fi emise in format electronic si transmise la adresa de e-mail specificata de dvs la crearea contului de utilizator pe Website sau, in forma fizica, in colet.
INFORMAŢII DESPRE COMENZILE ONLINE

IMPLICAT PENTRU MUNTE ia toate masurile pentru ca informatiile publicate pe Website, inclusiv descrierea Produselor si a Serviciilor, precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. În asemenea situatii, IMPLICAT PENTRU MUNTE va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. În cazul in care IMPLICAT PENTRU MUNTE constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii/a Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.

Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe Website poate oferi o experienta usor diferita de cea din realitate. În special, trebuie sa stiti ca:

 • culorile Produselor, astfel cum sunt prezentate pe Website, pot fi diferite in realitate, pentru ca depind de mai multi factori, inclusiv, dar fara a se limita la, setarile monitorului dumneavoastra;
 • dimensiunile si forma Produselor pot fi diferite in realitate fata de modul in care apar pe Website, de aceea, va rugam sa aveti in vedere ca este responsabilitatea dumneavoastra sa verificati ca marimea reala a fiecarui Produs sa corespunda scopului pentru care ati achizitionat respectivul Produs;
 • fotografiile si imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Produsului sau sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici;
 • produsele vor fi livrate numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca IMPLICAT PENTRU MUNTE sa nu poata livra Comanda. De asemenea, IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. În asemenea situatii, singura responsabilitate a IMPLICAT PENTRU MUNTE fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

IMPLICAT PENTRU MUNTE depune toate eforturile pentru a livra Produsele in conformitate cu data de livrare asumata, mentionata in emailul cu detalii despre livrare, transmis potrivit prevederilor din sectiunea 10. Mentionam ca toate informatiile cu privire la livrare oferite de IMPLICAT PENTRU MUNTE (pe website, la telefon sau prin email) sunt doar cu titlu estimativ si, de aceea, pot varia de la caz la caz. Va rugam sa consultati Sectiunea 10 pentru mai multe informatii despre livrare;

Nu este permisa utilizarea acestui Website in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest Website prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest Website.

IMPLICAT PENTRU MUNTE, desi depune toate eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe Website, nu garanteaza ca acesta, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi Website-ul pe riscul propriu, IMPLICAT PENTRU MUNTE nefiind in niciun fel responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website. IMPLICAT PENTRU MUNTE nu raspunde de erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fara ca prin aceasta prevedere sa fie afectate drepturile de care beneficiati, in temeiul legii. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a anula Comenzile care privesc Produse si/sau Servicii afisate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi, in mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de catre consumatorul mediu), cu consecinta restituirii intregii sume platite de Cumparator in considerarea comenzilor anulate, daca este cazul.

Orice link-uri catre alte Website-uri sau materiale ale unor terte parti, daca este cazul, postate pe Website sunt oferite exclusiv in scop informativ, iar IMPLICAT PENTRU MUNTE nu isi asuma in niciun fel responsabilitate pentru continutul acestor Website-uri si materiale, pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin intermediul acestor Website-uri.

IMPLICAT PENTRU MUNTE are dreptul, in orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea produselor online, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. IMPLICAT PENTRU MUNTE nu va fi responsabila pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a disponibilitatii serviciului de comenzi online, fara ca prin aceasta prevedere sa se aduca atingere drepturilor pe care legea le recunoaste consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, anterior operatiunilor de modificare, suspendare sau incetare dispuse, vor fi in mod corespunzator executate de IMPLICAT PENTRU MUNTE.

IMPLICAT PENTRU MUNTE va asigura confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celorlalte detalii in legatura cu contul creat pe website-ul www.implicatpentrumunte.ro, in conformitate cu Politica de confidentialitate. Cu toate acestea, este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile privind contul creat pe Website raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord sa informati IMPLICAT PENTRU MUNTE in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea contului dumneavoastra este in pericol.

Va rugam sa aveti in vedere ca puteti face o comanda valabila pe Website numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele si/sau Serviciile sa fie livrate/prestate pe teritoriul Romaniei. Este nevoie in mod necesar de o adresa de email valabila/activa si un numar de telefon la care puteti fi contactat cu usurinta.

Comercializarea online a Produselor are loc in sistem en-detail (comert cu amanuntul), iar nu en-gros (comert cu ridicata).

INREGISTRAREA CA UTILIZATOR

Daca vizitati Website-ul, chiar daca nu achizitionati produse si/sau servicii, aveti calitatea de utilizator.

Pentru a putea achizitiona produse si/sau servicii puteti sa va inregistrati pe Website, prin crearea unui cont sau sa alegeti optinea “Nu crea cont de client” din formularul de comanda.

Puteti gasi informatiile necesare cu privire la inregistrare in sectiunea “Contul meu”.

IMPLICAT PENTRU MUNTE poate refuza solicitarea de inregistrare in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod vadit neconforme cu realitatea.

COMENZI

Cum sa plasezi o comanda pe Website

Utilizatorul va consulta sectiunea Cum comand? din pagina Intrebari Frecvente pentru a obtine toate informatiile relevante despre etapele efectuarii unei Comenzi. Inregistrarea Comenzii constituie o oferta de achizitionare a produselor de la Vanzator, supusa confirmarii sale ulterioare.

La plasarea unei Comenzi, vi se va cere sa urmati mai multe etape:

 • adaugati produsele alese in cos;
 • selectati modalitatea de livrare;
 • selectati metoda de plata;
 • efectuati plata, cu exceptia platii ramburs;

Odata inregistrata, Comanda nu mai poate fi modificata de catre Cumparator. In cazul in care doriti sa modificati/anulati comanda va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici.

Dupa efectuarea Comenzii veti primi un e-mail sau un telefon de la IMPLICAT PENTRU MUNTE cu privire la detaliile Produselor comandate, costul total al Comenzii, inclusiv costurile de livrare, precum si un numar de identificare a Comenzii. Cumparatorului i se va aduce la cunostinta disponibilitatea produselor prin e-mail sau telefon.

Transmiterea Comenzii de catre Cumparator si primirea emailului mentionat la punctul 8.4. de mai sus, reprezinta doar o confirmare a faptului ca aceasta Comanda a fost receptionata de IMPLICAT PENTRU MUNTE si nu formeaza un contract cu caracter obligatoriu.

Acceptarea comenzilor si formarea contractului

IMPLICAT PENTRU MUNTE va depune toate eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o Comanda (inainte de a o fi acceptat). În cazul in care Comanda este refuzata de IMPLICAT PENTRU MUNTE, Cumparatorul va fi anuntat telefonic sau prin e-mail.

Preturile noastre

Preturile afisate pe site sunt exprimate in lei si includ toate taxele aplicabile.

Preturile afisate pe site nu contin TVA.

Preturile produselor afisate pe Website exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat.

Orice alte costuri suplimentare vor fi incluse in sumarul comenzii dumneavoastra afisat pe ecran inainte de confirmarea finala a comenzii dumneavoastra.

Modalitatile de plata

Puteti plati produsele si/sau serviciile prin card bancar, virament bancar sau numerar, in RON.

Cardurile bancare acceptate sunt VISA, MAESTRO si MASTERCARD. Platile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar platile sunt procesate de NETOPIA mobilPay. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii Comenzii in platforma de plati urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. IMPLICAT PENTRU MUNTE nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

Platile prin numerar se efectueaza la livrarea produselor si/sau serviciilor, catre reprezentantul curierului desemnat de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE.

În cazul platii prin card bancar, imediat ce ati plasat Comanda, procesatorul de plati al IMPLICAT PENTRU MUNTE va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor si serviciilor selectate va fi debitat din contul dumneavoastra bancar de indata ce comanda dumneavoastra sau parte din comanda dumneavoastra ce doriti a fi expediata separat, este completa si gata de expediere.

În cazul in care Comanda este anulata, procesatorul de plati al IMPLICAT PENTRU MUNTE va va debloca valoarea Comenzii in termen de maxim 14 de zile de la data anularii Comenzii, in functie de politica bancii dvs.

In cazul in care se realizeaza un control anti-frauda pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, IMPLICAT PENTRU MUNTE va poate cere sa furnizati documente cu privire la Comanda prin fax sau e-mail, ca si unul sau mai multe documente care atesta adresa si/sau copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra este finala numai dupa ce IMPLICAT PENTRU MUNTE a primit aceste documente si a trimis un e-mail de confirmare. În lipsa acestor documente sau in cazul in care documentele nu stabilesc identitatea si adresa dumneavoastra, IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a nu confirma comanda. IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva, de asemenea, dreptul de a respinge o comanda in cazul unui litigiu referitor la plata in curs de desfasurare sau in cazul in care un Client a comandat un numar neobisnuit de mare de produse si/sau servicii.

În cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

Dovada comenzilor si a platii

În absenta dovezilor, bazele noastre electronice de date si cele ale furnizorilor nostri de servicii sunt pastrate in conditii adecvate de siguranta si constitue dovada tuturor tranzactiilor intre IMPLICAT PENTRU MUNTE si Cumparator. În conformitate cu reglementarile aplicabile, pastram comenzile intr-un mediu sigur. Puteti accesa comenzile plasate de dumneavoastra pe Website accesand sectiunea “Intra in cont”. În toate cazurile, IMPLICAT PENTRU MUNTE sfatuieste Clientii sa pastreze e-mail-ul de confirmare a comenzii.

Erori ale preturilor

IMPLICAT PENTRU MUNTE va depune toate eforturile pentru ca preturile de pe Website sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. În cazul in care IMPLICAT PENTRU MUNTE descopera o eroare legata de pretul unui Produs si/sau Serviciu comandat deja de catre Cumparator acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. În aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda. În cazul in care Cumparatorul nu poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, IMPLICAT PENTRU MUNTE va considera Comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin email.

In cazul in care Cumparatorul decide anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale Produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul Produselor comandate, IMPLICAT PENTRU MUNTE va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen, dar nu mai mult de 14 zile calendaristice de la anulare.

In masura in care IMPLICAT PENTRU MUNTE nu a informat Cumparatorul cu privire la preturile eronate si a confirmat Comanda, conform prevederilor de mai sus, Contractul valabil incheiat va fi in mod corespunzator executat si Produsele vor fi livrate.

DISPONIBILITATE

Ofertele noastre de produse si servicii se aplica atat timp cat ele raman vizibile pe site, cu exceptia cazului in care sunt disponibile oferte speciale, caz in care termenul de valabilitate a acestor oferte va fi stipulat pe Website. Va sfatuim sa verificati disponibilitatea produselor pe pagina de informatii relevante despre produs. În cazul in care un produs si/sau serviciu comandat nu este disponibil, IMPLICAT PENTRU MUNTE isi rezerva dreptul de a anula comanda, caz in care veti fi notificat in consecinta.

Daca plasati o comanda pentru mai multe produse dintre care unul nu este disponibil, IMPLICAT PENTRU MUNTE va va informa corespunzator. Restul comenzii va fi procesat si expediat catre dvs. in termenul indicat pe Website.

LIVRARE

Unde livram? Unde prestam serviciile?

Produsele sunt livrate la adresa furnizata de dumneavoastra in Comanda, doar pe teritoriul Romaniei.

Livram la adrese unde locuiesc mai multi proprietari?

În cazul in care se va face o livrare la o adresa cu mai multi locatari, dvs. ati luat la cunostinta faptul ca serviciul de livrare a comenzii oferit de IMPLICAT PENTRU MUNTE se efectueaza la o adresa cu mai multi locatari mentionata in Comanda dvs., insemnand ca o livrare poate fi primita de un tert. Livrarile catre anumite zone care nu sunt usor accesibile (cum ar fi regiuni muntoase la mare altitudine, etc) se vor face la cel mai apropiat oras. Dupa aceea, dvs. sunteti responsabil de aranjarea livrarii la locul exact in care va aflati. Acest serviciu poate fi supus unei taxe suplimentare, care nu va fi platita de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE.

Timpul de livrare

Timpul de livrare afisat pe site decurge din momentul in care produsele comandate sunt expediate din depozitele noastre, dar nu mai mult de 30 de zile dupa confirmarea expedierii comenzii pe site. Veti primi un e-mail in care vi se confirma expedierea comenzii dvs. Fara a ne obliga contractual, incercam sa initiem livrarea in 1-3 zile lucratoare.

Ce se intampla daca nu sunt acasa atunci cand se livreaza comanda?

Daca sunteti in imposibilitatea de a primi articolele livrate, veti fi contactat de catre reprezentantul curierului pentru cel mult doua incercari de livrare, intr-un interval de 14 (paisprezece) zile. Ulterior, coletul va fi returnat IMPLICAT PENTRU MUNTE.

SCHIMBURI SI RETURURI - POLITICA DE RETUR A PRODUSELOR COMERCIALIZATE ONLINE PE WWW.IMPLICATPENTRUMUNTE.RO

Principii generale

IMPLICAT PENTRU MUNTE pune la dispozitia clientilor sai posibilitatea returnarii produselor achizitionate online de pe websiteul www.implicatpentrumunte.ro. Produsele comercializate online de pe websiteul www.implicatpentrumunte.ro Ior pot fi returnate pe o perioada de 14 (paisprezece) zile de la momentul achizitionarii acestora. IMPLICAT PENTRU MUNTE poate decide inlocuirea produselor returnate sau rambursarea contravalorii acestora.

Conditii de retur

Pentru realizarea returului este necesara prezentarea facturii primite impreuna cu produsul. Pentru finalizarea returului este necesara furnizarea datelor de identificare (nume, prenume, adresa de domiciliu), conform art. 319 din Codul Fiscal, si semnarea dispozitiei de plata.

Situatii in care se pot returna produsele

Daca produsele pe care le-ati cumparat nu sunt marimea sau culoarea potrivite sau descoperiti ca nu sunt potrivite scopului pentru care le-ati achizitionat IMPLICAT PENTRU MUNTE va ofera posibilitatea returnarii acestora in scopul schimbarii sau rambursarii contravalorii, dupa cum urmeaza: Online: in situatia in care doriti sa schimbati marimea pentru unul sau mai multe produse din comanda, se poate solicita inlocuirea directa a acestora, prin completarea FORMULARULUI DE RETUR;

Important

Pentru a fi acceptate la retur produsele trebuie sa fie noi (sa nu fi fost folosite). Transportul produselor se va face pe cheltuiala dumneavoastra.

GARANTIE SI SERVICII POST VANZARE

Articolul este deteriorat sau defect

Fara a aduce atingere garantiei de vanzari care acopera anumite produse vandute pe Website, conform Certificatului de Garantie. IMPLICAT PENTRU MUNTE e obligata sa ofere garantie legala impotriva defectelor cat si garantie impotriva defectelor ascunse in conformitate cu legislatia in vigoare, pentru toate produse vandute pe Website.

Anumite produse vandute pe Website sunt acoperite de o garantie specifica. Pentru detalii consultati Certificatului de Garantie

Cu toate acestea, aceasta garantie nu acopera problemele cauzate de uzura normala, neglijenta, deteriorari sau utilizarea necorespunzatoare a articolului de catre dumneavoastra, conform Certificatului de Garantie.

Cum imi pot repara produsele defecte in perioada de garantie?

In cazul unei defectiuni in perioada de garantie, contactati-ne prin modalitatile mentionate aici.

Ca parte a acestei garantii, IMPLICAT PENTRU MUNTE va permite sa returnati articolul completand FORMULARUL DE RETUR de pe Website. În cazul in care defectul este cauzat de producatorul produsului, costurile de expediere / de transport vor fi suportate de IMPLICAT PENTRU MUNTE, daca folositi metoda de retur oferita de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE.

Odata ce articolul a fost analizat de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, care va verifica in special daca acesta este acoperit de garantia de vanzare, articolul va fi reparat sau inlocuit. În cazul in care cauza problemei este acoperita de garantia de vanzari si articolul nu poate fi reparat si nici inlocuit cu un articol identic sau echivalent, veti fi rambursati. În orice caz, in cazul in care problema este acoperita de garantia de vanzare, IMPLICAT PENTRU MUNTE va va oferi cea mai potrivita solutie (inlocuirea partii defecte, inlocuirea articolului sau emiterea rambursarii).

In cazul in care un produs este returnat fara un motiv intemeiat sau daca nu ati citit si urmat instructiunile oferite pe site sau odata cu produsul, returnarea va fi considerata neconforma si prelucrata ca atare.

Puteti alege o alta metoda de returnare a articolul dvs., diferita de cea oferita de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE. IMPLICAT PENTRU MUNTE nu acopera nici una din aceste cheltuieli si nu va fi raspunzatoare in cazul in care coletul dumneavoastra dispare.

In cele din urma, sunteti responsabil pentru ambalarea articolul dvs., astfel incat sa nu existe nici un risc de deteriorare pe durata transportului.

DREPTUL DE PROPRIETATE AL PRODUSELOR, TRANSMITEREA RISCURILOR, RASPUNDERE

IMPLICAT PENTRU MUNTE isi va rezerva dreptul de proprietate asupra produselor cumparate de Dumneavoastra pana ce v-ati indeplinit toate obligatiile, in special plata pretului integral al comenzii.

În cazul in care ati ales plata ramburs, proprietatea Produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului, la adresa indicata in Comanda (prin livrare se intelege semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier).

Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Produselor si/sau Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea acestora.

La livrare, documentul care confirma executarea corespunzatoare a livrarii trebuie sa fie semnat de catre Cumparator. Prin aceasta nu va fi afectat in nici un fel dreptul legal al Cumparatorului de a notifica ulterior IMPLICAT PENTRU MUNTE in cazul in care constata un defect sau orice alta lipsa de conformitate a Produselor. Refuzul de semnare a documentul de livrare reprezinta refuzul de acceptare a Produselor;

Dupa semnarea documentelor de livrare, Cumparatorul dobandeste posesia fizica a Produselor comandate. Din acest moment, Cumparatorul preia toate riscurile asupra Produselor, respectiv riscul de pierdere sau de deteriorare.

În cazul in care Cumparatorul nu este disponibil personal, poate desemna o terta persoana care sa preia Produsele in numele sau. Reprezentantul Cumparatorului trebuie sa fie o persoana cu capacitatea juridica necesara, respectiv sa fi implinit varsta de 18 ani, pentru a putea primi, in numele Cumparatorului, Produsele. Cumparatorul este de acord ca IMPLICAT PENTRU MUNTE sa se bazeze pe instructiunile reprezentantului ca si cum ar fi propriile sale indicatii.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

In conformitate cu Politica de confidentialitate, continutul si materialele publicate pe Website, sunt integral in proprietatea exclusiva a IMPLICAT PENTRU MUNTE. Folosirea, fara acordul expres al IMPLICAT PENTRU MUNTE, a oricarui material publicat pe acest Website, se pedepseste conform legii. 

Prevederile din prezenta sectiune, precum si dispozitiile aplicabile din Politica de confidentialitate, nu va impiedica sa utilizati acest Website pentru a inregistra o Comanda online si a copia/utiliza/printa detaliile acesteia sau ale Contractului.

Clientului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui Continut in orice alt context decat cel original intentionat de catre IMPLICAT PENTRU MUNTE, includerea oricarui Continut in afara Website-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al IMPLICAT PENTRU MUNTE asupra Continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului, decat cu acordul scris expres al IMPLICAT PENTRU MUNTE.

Utilizatorii poate copia, transfera si/sau utiliza Continut numai in scopuri personale sau non-comerciale, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile Documentului.

Niciun Continut transmis catre Client sau Cumparator, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala din partea IMPLICAT PENTRU MUNTE si/sau al angajatului/prepusului IMPLICAT PENTRU MUNTE care a mijlocit transferul de Continut, in cazul in care aceasta exista, fata de respectivul continut.

Este interzisa orice utilizare a Continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

CESIONAREA ŞI SUBCONTRACTAREA

Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

FORŢA MAJORA SI CAZ FORTUIT

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora sau de caz fortuit. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de cel care ar fi fost chemat sa raspunda daca evenimentul nu s-ar fi produs.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

PUBLICITATE / NEWSLETTER

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Website, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator se poate face in orice moment din contul creat pe Website. Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru prezentul Document.

LEGISLATIA APLICABILA SI JURISDICTIE

Utilizarea Website-ului, transmiterea Comenzilor si incheierea Contractelor prin intermediul Website-ului sunt guvernate de legislatia romana.

Orice litigiu care rezulta din sau in legatura cu folosirea Website-ului sau in legatura cu o Comanda/un Contract va fi supus instantelor competente din judetul Brasov, Romania.

Consumatorii nu pot renunta la drepturile care le sunt garantate de lege. Orice clauza contractuala prin care se renunta sau se restrang in mod direct sau indirect drepturile prevazute de lege in favoarea consumatorilor nu este obligatorie pentru acestia.